Wolters Kluwer

Probeer Kleos één maand gratis

De wereld is veranderd en ook u werkt anders. Ontdek hoe Kleos u helpt om overal efficiënt en veilig te werken. U kiest voor de continuïteit van uw kantoor en realtime samenwerking. Verandering begint met Kleos.

Registreer u om Kleos één maand gratis te gebruiken en verbeter de manier waarop u uw dossiers en uw kantoor beheert. Dankzij de intuïtieve werking, de performantie van de Outlook Add-in, de mobiele apps,... is Kleos de nummer 1 cloud-based praktijkmanagementsoftware in Europa. Dagelijks wordt Kleos gebruikt door meer dan 25.000 advocaten en is beschikbaar voor Apple- en Microsoft-apparaten.

Hoe uw proefperiode opstarten?

  • Vul het formulier in.
  • U ontvangt een bevestigingsemail met een link om uw proefperiode te activeren.
  • U ontvangt een tweede e-mail met uw gebruikersnaam*.
  • Uw wachtwoord en de url om in te loggen worden u, uit veiligheidsoverwegingen, in een aparte e-mail toegestuurd.
*Het activeren van uw proefperiode kan een paar minuten duren. U hoeft geen tweede keer te registreren. Bedankt voor uw geduld.

Met wekelijkse tips aan de slag

Elke week ontvangt u handige tips die u helpen om Kleos optimaal te gebruiken. U leert hoe u efficiënt uw dossiers beheert, hoe u tijd registreert,... zodat er tijd vrijkomt voor inhoudelijk werk en uw cliënten. Tijd om de zaken anders aan te pakken!Hebt u nog vragen? Contacteer ons via kleos.be@wolterskluwer.com.

Vraag uw proefperiode aan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
© 2022 Wolters Kluwer