Kleos

Exclusief - 3 maanden gratis gebruik van Kleos*
In het kader van een exclusieve samenwerking tussen Wolters Kluwer en het Vlaams Pleitgenootschap geven we u de mogelijkheid om Kleos gedurende drie maanden gratis uit te proberen.
Kleos is een online dossier- en beheersoftware ontwikkeld door en voor de advocatuur. Met Kleos registreert u in een handomdraai uw prestaties en kosten en centraliseert u deze samen met documenten en al uw communicatie in een handig dossier. Dankzij automatisch invulbare modellen kiest u voor professionele communicatie en documenten die in een mum van tijd klaar zijn.

Uw voordelen als lid van het Vlaams Pleitgenootschap
Kleos kan u voor basistaken gebruiken zoals tijdsregistratie, eenvoudig dossierbeheer, maar u kan ook een stap verder gaan: facturatie, boekhouding, analytische rapporten... Om u de kans te geven om Kleos ten volle te gebruiken, geven we u een uitzonderlijke toegang van 3 maanden. Zo past Kleos zich aan uw drukke agenda aan. Bovendien voorzien we een gepersonaliseerde begeleiding bij uw eerste stappen.

Hoe gaat alles in z'n werk?

  • Vul het formulier hiernaast in
  • Onze customer advisor contacteert u om uw toegang te activeren en u online een korte demo te geven
  • U ontvangt via mail regelmatig tips en handige video's om u het gebruik van nieuwe aspecten van Kleos te laten ontdekken
  •  U kan met uw vragen steeds terecht bij uw customer advisor of bij de Kleos-helpdesk

Heeft u nog vragen? Stel deze via kleos.be@wolterskluwer.com

* Aanbod enkel geldig indien u nog geen gebruiker bent van Kleos.

Ik kies voor 3 maanden gebruik Kleos