<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=<PixelID>&ev=PageView&noscript=1"> Zes office tips voor de advocatuur

De belangrijkste Office tips voor advocatenkantoren

Wanneer je met juridische professionals over Legal Tech praat, dan gaat het al gauw over de nieuwste innovaties en technieken en hoe die uiteindelijk de gehele sector zullen transformeren. Veel kantoren weten dat ze er ‘iets mee moeten’ maar zijn huiverig voor grote veranderingen in de bedrijfsvoering. Maar wist u dat u ook al winst kunt behalen door bestaande tools net iets slimmer in te zetten? Tools waar u al jaren mee werkt en dus bekend mee bent? Wij hebben het hier over Outlook en Word.

Met Kleos helpen wij dagelijks duizenden advocaten om hun bedrijfsvoering te verbeteren en zo klaar te zijn voor de toekomst. Dit kunnen wij alleen doen door optimaal aan te sluiten bij het werkproces en de voorkeuren van advocaten. De belangrijkste tools voor een advocaat zijn Outlook en Word en daar hebben wij onze software volledig op aangepast. Onder meer door een Outlook-integratie te ontwikkelen.

Voor het ontwikkelen van onze integratie hebben wij alle ins en outs van Office 365 geanalyseerd waardoor wij over de nodige kennis en ervaring beschikken. Die kennis en ervaring hebben wij voor u vertaald naar een selectie van zes top tips & trucs. In dit artikel leest u hierover verder en zult u achteraf wellicht denken ‘had ik dat maar eerder geweten’!   

  • Tip 1: Niet opgeslagen documenten herstellen 

  • Tip 2: Slim e-mail beheer met zoekmappen 

  • Tip 3: Tekstfragmenten van gedeelde documenten beschermen 

  • Tip 4: Slim taakmanagement 

  • Tip 5: Contactpersonen beheren in Outlook 

  • Tip 6: Tijd besparen met Word-sjablonen


Wilt u meer weten, laat dan uw  gegevens achter. U zult dan per e-mail relevante informatie ontvangen voor advocatenkantoren inclusief informatie over producten en diensten van Wolters Kluwer. Tevens ontvangt u het artikel met de zes beste Office tips op een rij.


Download de 6 Office tips voor advocatenkantoren