Kleos


Is uw kantoor klaar voor de AVG?

De AVG, ook wel aangegeven met het Engelse GDPR, stelt nieuwe eisen met betrekking tot de rechten van personen, de administratie rond gegevensverwerking en de implementatie van technische en organisatorische maatregelen om de juiste risicobescherming te kunnen bieden. Voor advocatenkantoren brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee.

Advocatenkantoren hebben gevoelige gegevens van particulieren en bedrijven onder hun hoede en zijn daardoor een potentieel doelwit voor cyberhackers. Daarom is het belangrijk dat advocatenkantoren de AVG naleven. Ze moeten dat niet alleen doen om zichzelf te beschermen tegen mogelijke boetes, maar, zoals we in dit whitepaper bespreken, vooral ook om datalekken te voorkomen. Want onder de AVG zijn advocatenkantoren verplicht om elk datalek bekend te maken en dat kan gevolgen hebben voor de naam en faam van het kantoor.

Bereid u goed voor op de AVG en download onze nieuwe whitepaper waarin we aan de hand van vijf punten ingaan op uw nieuwe verplichtingen, de praktische gevolgen en hoe u de gegevens van uw clienten kunt beschermen.

Dowload de gratis whitepaper