Juridisk ärendehantering i molnet
Få tillgång till Kleos kostnadsfritt under en månad

 

Kleos är ett komplett molnbaserat system för juridisk ärendehantering och byråadministration. Klienter, ärenden, dokumenthantering, tidsregistrering, fakturering – allt hittar du i Kleos. Kleos är anpassat för advokat- och juristbyråns arbetssätt, alltid åtkomligt och ständigt förankrat i din yrkesvardag. 

Kleos är framtaget av Wolters Kluwer, den ledande leverantören av juridiska verktyg i Europa. Kleos är enkelt att använda och hjälper redan 20 000 jurister i Europa.


Teckna dig för ett kostnadsfritt provabonnemang på Kleos under en månad och upptäck hur Kleos kan hjälpa dig att effektivisera din verksamhet

 

PÅBÖRJA PROVABONNEMANG
 

  1. 1. Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter.
  2. 2. Ett bekräftelsemail kommer att skickas med en länk för att ladda ner Kleos.
  3. 3. När Kleos har installerats får du ett mail med inloggningsuppgifter.
  4. 4. Öppna Kleos, ange dina inloggningsuppgifter och kom igång!
 

HJÄLP UNDER DIN PROVPERIOD

Varje vecka kommer du att få instruktioner skickat till dig med hjälp om hur du får ut mest av din provperiod. Du kommer att lära dig hur Kleos används och hur Kleos kan hjälpa dig att effektivisera din vardag.

Aktiveringen av ditt testkonto kan ta ett par minuter. En registrering är tillräcklig för att aktivera processen. Tack för ditt tålamod.

Har du frågor? Kontakta oss


Mac-användare? Kleos är utvecklat för Windows. För att använda Kleos på Mac behöver du stöd för att köra Windows på din dator, exempelvis med hjälp av Parallels Desktop.